☰ Menu

Waar vindt u ons?

Adres Kerk: Brink 89, 7411 BX Deventer

Voor activiteiten als cursussen, Bijbelkringen en vergaderingen gebruiken we per 1 januari 2017 de achteringang aan de Spijkerboorsteeg.
Deze kunt u bereiken door naast Hotel Royal de steeg in te gaan. De ingang is direct voor de bocht aan de linker kant door het hek.

Vervoer

Hebt u vervoer nodig naar een kerkdienst of een andere bijeenkomst van onze gemeente, probeert u dan iemand met een auto die niet te ver van u weg woont te bellen – de kerkenraad geeft u graag advies.
Komt u met eigen auto, let u dan op wie bij u in de buurt slecht ter been is.

Parkeren op de Brink

Voor bezitters van een gehandicaptenparkeerkaart is het mogelijk om te parkeren voor de kerk. Onze gemeente heeft hiervoor zeven ontheffingen ontvangen. Zij mogen met de ontheffing die aan de voordeur van ons kerkgebouw wordt verstrekt maximaal drie uur voor het gebouw parkeren. Hierbij dient dan óók een parkeerschijf gebruikt te worden. De ontheffing is geldig voor het bijwonen van kerkdiensten op zon- en feestdagen van 7.00 tot 13.00 uur en voor het bijwonen van overige bijeenkomsten op maandag t/m donderdag van 7.00 tot 11.00.

Evenementen

Af en toe is de Brink op zondagmorgen niet toegankelijk voor automobilisten. Het is niet altijd mogelijk dit ruim van tevoren te zien aankomen. Wij raden u aan de berichtgeving over evenementen op de Brink in de plaatselijke pers te volgen. Blijkt de Brink ontoegankelijk, dan kan men vanaf de Welle de Melksterstraat inrijden en vervolgens via de Polstraat naar de parkeerplaatsen tegenover de bibliotheek tegen de zijkant van de Waag. Beschikt men niet over een invalidenparkeerkaart dan moet men een beroep doen op een gemotoriseerde kerkbezoeker.
Aarzel niet om te bellen met Peter Dekker, t: 0570-608980.

Rolstoel
In de kerk is een rolstoel aanwezig waarmee u de kerkdiensten kunt bezoeken. Er is een invalidenlift beschikbaar. Voor het gebruik ervan kunt u zich wenden tot een der kerkenraadsleden.

Bekijk ook de plattegrond:

Grotere kaart weergeven

Het kerkgebouw is sinds 1 oktober 2011 eigendom van de NV Bergkwartier.
Voor vragen over verhuur:

NV Bergkwartier
Bergstraat 53 7411 ES Deventer
Telefoon (0570) 600 282
Fax (0570) 600 248
Email: info@nvbergkwartier.nl