☰ Menu

Mededeling betreffende de diensten:

Kerkdiensten, procedure ivm covid
In de bestrijding van het virus proberen we allemaal zo veilig mogelijk te werken. Wij zullen daarom het aantal mensen beperken tot 30. 

Meldt u tevoren aan met een mailtje naar info@hetpenninckshuis.nl

  • Als u volgende week weer wil komen meldt u zich in die week gewoon weer.
  • Hebt u zich niet aangemeld? Als er nog ruimte is bent u natuurlijk welkom maar mensen die zich hebben aangemeld gaan voor.
  • We dragen een mondkapje, de meeste mensen hebben die inmiddels standaard bij zich maar we zullen zorgen dat er ook een paar bij de deur liggen voor wie het vergeet.
  • Om goed tot 30 te kunnen tellen gaat de achterdeur dicht als we de voordeur open doen. 

Natuurlijk blijven de algemene regels het allerbelangrijkste; blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en was uw handen, zo kunnen we samen veilig kerken.

Voor de mensen die liever niet naar de kerk komen zijn er hopelijk ook mogelijkheden. De Remonstrantse broederschap heeft gevraagd of gemeenten die hun dienst filmen die beschikbaar willen stellen om te kijken via YouTube. Houdt dus de site remonstranten.nl of hun YouTube-kanaal in de gaten.

Kerkdiensten

Hieronder vindt u een overzicht met de diensten die worden gehouden in Het Penninckshuis. 

De afgelopen maanden konden we niet fysiek deelnemen aan de diensten. Op ons youtubekanaal kunt u nog een aantal diensten terugkijken via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCQ5KcjLtWQSOAVvwl8yxFCg

zondag 6 december om 10:00
ds. Fulco van Hulst
tweede Advent

zondag 13 december om 10:00
dhr. F. Dukers - do Emmen
derde Advent