☰ Menu

Mededeling betreffende de diensten:

Als u het nieuws een beetje volgt hebt u het vast al begrepen; niet meer dan 30 mensen in de kerk.
In de bestrijding van het virus proberen we allemaal zo veilig mogelijk te werken, ook Het Penninckshuis. Ook wij zullen daarom het aantal mensen beperken tot 30. Het goede nieuws is dat we de afgelopen twee diensten onder dat aantal zaten dus we verwachten niet dat we veel mensen moeten teleurstellen. Toch gaan we een paar dingen anders doen dan bij de vorige diensten.

  • Meldt u zich van tevoren aan met een mailtje naar info@hetpenninckshuis.nl
  • Als u volgende week weer wil komen meldt u zich in die week gewoon weer.
  • Hebt u zich niet aangemeld? Als er nog ruimte is bent u natuurlijk welkom maar mensen die zich hebben aangemeld gaan voor.
  • We dragen een mondkapje, de meeste mensen hebben die inmiddels standaard bij zich maar we zullen zorgen dat er ook een paar bij de deur liggen voor wie het vergeet.
  • Om goed tot 30 te kunnen tellen gaat de achterdeur dicht als we de voordeur open doen. 

Natuurlijk blijven de algemene regels het allerbelangrijkste; blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en was uw handen, zo kunnen we samen veilig kerken.

Voor de mensen die liever niet naar de kerk komen zijn er hopelijk ook mogelijkheden. De Remonstrantse broederschap heeft gevraagd of gemeenten die hun dienst filmen die beschikbaar willen stellen om te kijken via YouTube. Houdt dus de site remonstranten.nl of hun YouTube-kanaal in de gaten.

Het kan natuurlijk zijn dat de komende weken de regels verder worden aangescherpt, als er daardoor iets verandert krijgt u weer een mail. Alle berichten worden ook op de website geplaatst. 

In onderstaande link kunt u lezen aan welke voorschriften en regels we ons zullen houden:
Gebruiksplan Het Penninckshuis versie 1.0[10642]

Kerkdiensten

Op deze pagina vind je een overzicht met de diensten die worden gehouden in Het Penninckshuis. Er zijn ook speciale diensten waarbij er een knutselverteluur wordt georganiseerd voor de kinderen, dus voel je vrij om hen dan mee te nemen!

De afgelopen maanden konden we niet fysiek deelnemen aan de diensten. Op ons youtubekanaal kunt u nog een aantal diensten terugkijken via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCQ5KcjLtWQSOAVvwl8yxFCg

zondag 1 november
Geen dienst

zondag 8 november om 10:00
ds. Fulco van Hulst

zondag 15 november om 10:00
dr. Marien van den Boom, Almen

zondag 22 november om 10:00
ds. Fulco van Hulst
Herdenking overledenen

zondag 29 november om 10:00
dhr. Jasper van der Horst - re Zwolle
Eerste Advent

zondag 6 december om 10:00
ds. Fulco van Hulst
tweede Advent

zondag 13 december om 10:00
dhr. F. Dukers - do Emmen
derde Advent