Wie weet zal het sneeuwen op kerstavond, dit jaar. Liever niet natuurlijk, want sneeuw betekent kou en kou betekent dat de kachel hoog moet. Dat is voor veel mensen geen prettig vooruitzicht met de huidige energieprijzen. Maar wat kunnen we dan doen om op kerstavond toch alvast wat in de stemming te komen voor kerst? Wel, wat dacht u van samen kerstliederen zingen, naar een mooi verhaal luisteren en genieten van elkaars aanwezigheid?

Op kerstavond, zaterdag 24 december, zet Geloofsgemeenschap Het Penninckshuis de deur open voor een samenzijn met kerstliederen, een kerstverhaal, kaarslicht en een gebed om vrede, het aloude Bijbelverhaal, een kerstboom en chocolademelk en glühwein toe. Veel zingen en genieten van de sfeer en het samenzijn, en met een oud maar ook zo vertrouwd verhaal.
Laagdrempelig – bedoeld voor iedereen, of je nu gewoon alvast in de stemming wilt komen, of dat de dienst op kerstochtend niet uitkomt, of u nu alleen komt, of dat u uw hele familie mee wilt nemen.
En natuurlijk is zo’n feestelijke samenkomst op kerstavond bij uitstek een moment om onszelf te laten zien aan ‘de buitenwereld’. Wij zullen dan ook ons best doen om via verschillende kanalen mensen uit te nodigen om deze kerstavond met ons mee te komen vieren.

Deur open vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur (tot ongeveer 20.30 uur).
En natuurlijk bent u van harte welkom voor de kerstdienst op kerstochtend, op zondag 25 december. En die dienst begint gewoon om 10.00 uur.