Al jaren heeft onze gemeente een ‘30+ kring’, maar waarom eigenlijk geen 70+kring? Een 70+pluskring als plek om levenswijsheid en inspiratie met elkaar te delen, maar ook om met elkaar in gesprek te kunnen over vragen over de veranderende maatschappij, over ouder worden, over afscheid en over nieuwe levensvreugde. Eerder kwamen we met een groep 70+ers regelmatig bij elkaar rond het boekje ‘Aangeraakt door de Eeuwige’. Levenswijsheid en inspiratie werden hier veelvuldig uitgewisseld en dat zullen we komend seizoen ongetwijfeld opnieuw doen, hetzij aan de hand van een boekje, hetzij aan de hand van een inleiding van de dominee of van een van de deelnemers. En 70+ is natuurlijk een rekkelijk begrip, dus ook als u 90+ bent, bent u van harte uitgenodigd! Ik wil in oktober/november beginnen. Het is mijn bedoeling om op de middag bij elkaar te komen. Daarbij moeten we onderzoeken of we dat
al dan niet in de Witteveenkamer doen. Voor sommigen is het Penninckshuis door de week lastig bereikbaar. Dan is het mogelijk beter om bij iemand thuis samen te komen. Dat gaan we in goed overleg met de deelnemers beslissen.
Zin om aan te sluiten? Wees welkom!
Stuurt u een mailtje naar ds.fulco@ kpnmail.nl. Bellen of mij even aanschieten na een kerkdienst kan natuurlijk ook. Ik houd u dan verder op de hoogte.